fbpx

Närmare varandra,
med en app

Med vår app RF @Home får du tillgång till massor av smarta lösningar som gör livet i din Rosendallägenhet enklare, bekvämare och roligare. Men det du antagligen kommer uppskatta mest är alla dina nya vänner.

Vi trodde att smarta-hem-lösningarna” skulle vara den stora behållningen med appen, vi hade fel. Istället blev det sociala flödet den stora succén, det som från början tänkt som en liten bonus.

Eric Anderbjörk,
Tmpl Solutions AB - utvecklare av RF @Home

Gemenskap
Ett chattforum för dig och alla dina grannar. Berätta att festen kan bli sen eller fråga hur man får igång köksfläkten. Här hittar du också nyheter och information från föreningen.

Ordning
Hitta all dokumentation om din lägenhet och förening samlad i din digitala bopärm.

Hållbarhet
Få en tydlig överblick på din förbrukning av vatten och el. Jämför med dina grannar och tävla om bonuspoäng, vem är föreningens miljöhjälte?

Bokningar
Padel med vänner, PT på gymmet, bastun, gästlägenheten eller dubbel tvättid? Alla tänkbara bokningar med bara ett klick.

Köp, sälj eller låna
Har du en betongborr som samlar damm? Erbjud dina grannar att låna den. Har du en soffa som du ledsnat på? Sälj den till den trevliga grannen mittöver. Smidiga köp och säljmallar och betalning direkt i appen.

Rot och Rut
Beställ hantverkartjänster eller kanske veckostäd från noggrant utvalda leverantörer, och betala direkt i appen.

Lås och lås upp
Släpp in barnen eller hundvakten, om du så själv är på andra sidan jorden.

Gå till affären
Besök din dagligvaruhandlare utan att resa dig ur soffan. Beställ matkassen och få den levererad, eller välj att hämta upp den färdigpackade kassen själv. Du bestämmer.

Betala
Betala din månadsavgift, gymkortet eller cykeln du köpte av grannen – direkt i appen. 

Skräddarsydda lösningar
Vilka tjänster som din förening erbjuder kan variera och appen utvecklas ständigt. Dessutom kan vi hjälpa din förening med skräddarsydda lösningar. Vad skulle du vilja ha i din app?

Hur funkar det?

RF @Home är utvecklad och framtagen av Tmpl Solutions AB – en avknoppning från Rosendal Fastigheter. Tanken är att samla allt du behöver i din förening på ett och samma ställe. Förenkla kontakten mellan grannarna, underlätta styrelsens arbete, gör det enklare att leva hållbart och möjliggör besparingar för föreningen.

Nedan kan du se en film där de beskriver tjänsten på ett bra sätt.