fbpx

Våra projekt

Uppsala län är en integrerad del av en huvudstadsregion som växer så det knakar. Expansionstrycket mot Uppsala är redan hårt, men det kommer att öka än mer. Detta ställer förstås stora krav på länets och stadens ledning. Det som är stadens historiska och kulturella arv får inte förstöras, det är ju dessutom något som bidrar till stadens attraktivitet och här är några projekt vi har bidragit med.

 

Urban Hike & Bike

Urban Hike & Bike – Drömboendet för den framtidsmedvetne

 

Läs mer

Kontor & Hotell Boländerna

Urban Retreat – Uppsalas största inomhusträdgård

Läs mer

Lägenheter i Rosendal, Uppsala – Brf Grindstugan

Tänk dig ett kvarter designat för att väcka lusten att umgås – i hemmet, i restaurangen på hörnet eller i takträdgården med utsikt över staden.

Läs mer

Multiarena i Uppsala – SEB USIF Arena

Endast tio minuters cykeltur från Uppsala centrum, intill stadsskogen, ligger Uppsala Studenters Idrottsförenings nya arena i stadsdelen Rosendal.

Läs mer

Lägenheter i Rosendal, Uppsala – Inspiration Rosendal

I Sverige sticker vi sällan ut med våra bostäder. Med Inspiration Rosendal sätter vi Uppsala på den internationella kartan för framtidens boendemiljö och projektet har redan uppmärksammats internationellt.

Läs mer

Lägenheter i Rosendal, Uppsala – Smaragden

Smaragden är ett projekt utöver det vanliga där en av de första sakerna man slås av är grönskan. Den finns inte bara i stadsskogen intill utan genomsyrar hela byggnaden, från mark till tak.

Läs mer

Lägenheter i Uppsala – Brf Kåbo Park

På en parkliknande tomt i Kåbo i centrala Uppsala, bland sekelskiftesvillor och invid Linnés Botaniska trädgård, ville vi skapa ett område med villaboendets alla fördelar.

Läs mer

Bostadsrätter i Uppsalas studentkvarter – Brf Tiunda Park

Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och centrum uppför vi Brf Tiunda Park.

Läs mer