fbpx

Platser att leva på

Med genomtänkt arkitektur och design skapar Rosendal Fastigheter små bitar av stadens själ. Platser där människor möts. Platser som inspirerar och ger energi. Platser att leva på. Med långsiktighet och hänsyn till natur, samhälle och ekonomi utformas varje unikt projekt med utgångspunkt i en idé om att ingenting är omöjligt. En del har bara inte gjorts ännu.

 

Våra fyra hörnstenar

Vi skapar platser där vi själva skulle vilja leva. På så sätt tror vi att vi kan erbjuda Uppsalas invånare den bästa lösningen vad gäller innovativ design, en hälsosam miljö, gröna lösningar och god tillgång till aktiviteter och service. Denna vision har varit med oss sedan starten för snart tio år sedan och kommer att följa med oss när vi bygger vidare in i framtiden. I varje projekt utgår vi från våra fyra hörnstenar; design, hållbarhet, aktiviteter och service.

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Design

God design är smarta lösningar som fokuserar på dig och platsen där du ska bo och leva. Men en smart lösning ska samtidigt vara vacker, tidlös och väcka nyfikenhet, både nu och i många år framöver.

Hållbarhet

Att bygga miljösmart är vårt ansvar, därför lägger vi mycket tid på att hitta nya, smarta sätt att t.ex. minska energibehoven. Men hållbarhet innebär också att man bör hushålla med en av de största bristvarorna i våra städer – själva marken. Därför planerar vi våra byggnader och platser så att de utnyttjas maximalt, varje dag, dygnet runt och året runt.

Service

Vem vill inte vakna till doften av nybakat bröd från bageriet runt hörnet, träna i det lokala gymmet eller att ha möjlighet att träffa en vän på caféet intill? Varje nytt kvarter vi bygger ska ha sin egen själ och vara en plats som kan leva under dygnets alla timmar.

Aktivitet

Vi skapar platser som uppmuntrar till aktivitet och sociala möten. Vi ger utrymme för breda, inbjudande trappor istället för stora hissar och planerar för enkla och lättillgängliga träningsytor och mötesplatser både inom- och utomhus. En bra plats skall erbjuda liv och rörelse under dygnets alla timmar, det skapar trygghet hos både boende och besökande i staden.

Vår ambition är att ge varje plats en egen, unik, identitet. Det gör vi med vår arkitektur, vår omtanke om platsen och de människor som ska leva där.

Gorgen Abrami,
Grundare av Rosendal Fastigheter

Kort fakta om oss

Uppsalaföretag grundades 2007
Fokus på bostäder och stadsutveckling
Ägs av Erik Rahmqvist AB & HBS Venture AB

Rosendal Fastigheter i siffror.

Lägenheter
under projektering


300st

Producerade
lägenheter


614st

Kommersiell
yta


30 000kvm